Koop- of leaseregeling.

Heeft u interesse in een domeinnaam in een hoger prijssegment en wilt u de aanschafkosten spreiden? Informeer dan naar de mogelijkheden van een koop- of leaseregeling.

 

Bij een koop regeling betaalt u een aanbetaling aan de start, een maandelijks aflossingsbedrag voor een samen overeengekomen bepaalde tijd en een restbetaling aan het einde van het contract. De domeinnaam wordt juridisch uw eigendom nadat de allerlaatste termijn is betaald.

 

Bij een leaseregeling betaalt u een maandelijks leasebedrag, geen aanbetaling aan de start, en geen restbetaling aan het einde van het contract. De domeinnaam blijft ons eigendom. U kunt na betaling van de laatste termijn de domeinnaam van ons overnemen tegen de actuele marktwaarde.

Welke pakketten zijn er?

De standaardtermijn voor een leaseovereenkomst is 12 maanden. In sommige gevallen is tussentijds opzeggen of een andere looptijd bespreekbaar.

Kan ik mijn lease contract ontbinden?

Ja, je kan zelf je lease contract ontbinden. Dit doe je middels een vergoeding van 100% over de resterende maandbedragen van het eerste jaar. En door het vergoeden van 20% van de overige maandbedragen.

Bijvoorbeeld: Je hebt een contract met een totale looptijd van 24 maanden met een bedrag van €200,- per maand en dat wil je na 10 maanden stopzetten. Dan betaal je voor de resterende 2 maanden van het eerste jaar 2x €200,- en voor de overige 12 maanden 12x €40,- en dat is in totaal een afkoopsom van €400 + €480 = €840,-.

Wat zijn mijn opties als de leasetermijn voorbij is?

Aan het einde van de looptijd zijn er drie mogelijkheden:

  1. Je verlengt het contract indien mogelijk.
  2. Je neemt de domeinnaam van ons over tegen de actuele marktwaarde.
  3. Je stopt met leasen.

Wanneer wordt het maandbedrag afgeschreven?

We werken met automatische incasso’s en schrijven het maandbedrag steeds aan het begin van de maand van je rekening af.

 

Bij de allereerste betaling betaal je voor de komende maand, plus de dagen dat je de domeinnaam al in gebruik hebt van de maand ervoor. Wordt de domeinnaam bijvoorbeeld op 10 april doorgelinkt, dan is de eerste incasso begin mei. Is je maandbedrag € 300, dan betaal je voor de 20 dagen in april (€ 200), plus het volledige bedrag voor mei. In totaal wordt er dan dus € 500 afgeschreven.

Aanvraag formulier